To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/120003
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Guix Arnau, Susana |
dc.contributor.author | Blanco, Albert |
dc.contributor.author | Pintó Solé, Rosa María |
dc.contributor.author | Fuentes Pardo, Cristina |
dc.contributor.author | Rodríguez Garrido, V. |
dc.contributor.author | Alonso, M. |
dc.contributor.author | Bartolomé, B. |
dc.contributor.author | Cornejo, Thais |
dc.contributor.author | Pumarola Suñé, Tomás |
dc.contributor.author | Bosch, Albert |
dc.date | 2018-02-19T16:02:19Z |
dc.date | 2018-02-19T16:02:19Z |
dc.date | 2017-11-16 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/120003 |
dc.format | 2 p |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA-UB) |
dc.relation | Pòster presentat a: III Workshop anual INSA-UB “La Salut de la microbiota. Prebiòtics i probiòtics en nutrició animal i humana”. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació de Torribera. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (16 de novembre de 2017). |
dc.relation | http://hdl.handle.net/2445/118993 |
dc.rights | cc-by-nc-nd (c) Guix et al., 2017 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Virus |
dc.subject | Aigües minerals |
dc.subject | Congressos |
dc.subject | Viruses |
dc.subject | Mineral waters |
dc.subject | Congresses |
dc.title | Lessons learnt from a norovirus outbreak caused by bottled mineral water |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |