Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/120904

Interactive effects of CO2 concentration and water regime on stable isotope signatures, nitrogen assimilation and growth in sweet Pepper.
Serret Molins, M. Dolors; Yousfi, Salima; Vicente García, Rubén, 1978-; Piñero, Maria C.; Otálora-Alcón, Ginés; del Amor, Francisco M.; Araus Ortega, José Luis
Universitat de Barcelona
Diòxid de carboni
Nitrogen
Fotosíntesi
Efecte de l'estrès sobre les plantes
Pebrots
Carbon dioxide
Nitrogen
Photosynthesis
Effect of stress on plants
Peppers
cc-by (c) Serret Molins, M. Dolors et al., 2018
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es
Article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Frontiers Media
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Araus Ortega, José Luis; Serret Molins, M. Dolors; Edmeades, Gregory O.
Ferrio Díaz, Juan Pedro; Voltas Velasco, Jordi; Buxó i Capdevila, Ramon; Araus Ortega, José Luis
Aparicio, N.; Villegas Tort, Dolors; Araus Ortega, José Luis; Blanco Ortiz, Ricardo; Royo i Calpe, Conxita
Febrero Ribas, Anna; Bort Pie, Jordi; Català, J.; Marzábal Luna, Pau; Voltas Velasco, Jordi; Araus Ortega, José Luis