Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/120783

How the stability of a folded protein depends on interfacial water properties and residue-residue interactions
Bianco, Valentino; Pagès Gelabert, Neus; Coluzza, Ivan; Franzese, Giancarlo
Universitat de Barcelona
Desnaturalització de proteïnes
Conformació de proteïnes
Mètode de Montecarlo
Protein denaturation
Proteins conformation
Monte Carlo method
cc-by-nc-nd (c) Elsevier B.V., 2017
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es
Article
info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Elsevier B.V.
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Bianco, Valentino; Franzese, Giancarlo; Dellago, Christoph; Coluzza, Ivan
Martelli, Fausto; Ko, H.-Y.; Calero Borrallo, Carles; Franzese, Giancarlo