To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/119030
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Almanza Aguilera, Enrique |
dc.contributor.author | Urpí Sardà, Mireia |
dc.contributor.author | Llorach, Rafael |
dc.contributor.author | Vázquez Fresno, Rosa |
dc.contributor.author | Garcia Aloy, Mar |
dc.contributor.author | Carmona Pontaque, Francesc |
dc.contributor.author | Sànchez, Àlex (Sànchez Pla) |
dc.contributor.author | Madrid Gambín, Francisco Javier |
dc.contributor.author | Estruch Riba, Ramon |
dc.contributor.author | Corella Piquer, Dolores |
dc.contributor.author | Andrés Lacueva, Ma. Cristina |
dc.date | 2018-01-15T15:50:53Z |
dc.date | 2018-01-15T15:50:53Z |
dc.date | 2017-11-16 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/119030 |
dc.format | 2 p |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA-UB) |
dc.relation | Comunicació oral presentada a: III Workshop anual INSA-UB “La Salut de la microbiota. Prebiòtics i probiòtics en nutrició animal i humana”. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació de Torribera. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (16 de novembre de 2017). |
dc.relation | http://hdl.handle.net/2445/118993 |
dc.rights | cc-by-nc-nd (c) Almanza Aguilera et al., 2017 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Cuina mediterrània |
dc.subject | Marcadors bioquímics |
dc.subject | Congressos |
dc.subject | Mediterranean cooking |
dc.subject | Biochemical markers |
dc.subject | Congresses |
dc.title | Microbial metabolites are associated with a high adherence to a Mediterranean dietary pattern using a 1H-NMR-based untargeted metabolomics approach |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |