dc.contributor |
Sepulcre Sánchez, Francesc |
dc.contributor |
Artigas García, David |
dc.contributor.author |
Garcia Cots, Marc |
dc.date |
2017-09-14 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2117/108253 |
dc.language.iso |
spa |
dc.publisher |
Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject |
Àrees temàtiques de la UPC::Física::Física molecular::Espectroscòpia molecular |
dc.subject |
Esterase |
dc.subject |
Esterasa |
dc.subject |
Espectroscopia UV-Vis |
dc.subject |
Hidròlisi |
dc.title |
Caracterización espectrofotométrica de esterasas |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract |
The esterase enzyme is in dimer form but at specific conditions it changes its structure to monomer. A study is carried out on how the enzyme performs its highest enzymatic activity and therefore provides its optimum working temperature and denaturation temperature using UV-Vis absorption spectroscopy. It is intended to spectrophotometrically characterize the activity of porcine liver esterase. |
dc.description.abstract |
L'enzim esterasa està en forma de dímer però a unes condicions específiques canvia la seva estructura a monòmer. Es realitza un estudi sobre en quina forma l'enzim realitza la seva major activitat enzimàtica i per tant proporcionar la seva temperatura òptima de treball i la seva temperatura de desnaturalització utilitzant l'espectroscòpia d'absorció UV-Vis. Es pretén caracteritzar espectrofotomètricament l'activitat de l'esterasa de fetge porcina. |
dc.description.abstract |
La enzima esterasa está en forma de dímero pero a unas condiciones específicas cambia su estructura a monómero. Se realiza un estudio sobre en qué forma la enzima realiza su mayor actividad enzimática y por lo tanto proporcionar su temperatura óptima de trabajo y su temperatura de desnaturalización utilizando la espectroscopia de absorción UV-Vis. Se pretende caracterizar espectrofotométricamente la actividad de la esterasa de hígado porcina. |