Title:
|
Caracterización espectrofotométrica de esterasas
|
Author:
|
Garcia Cots, Marc
|
Other authors:
|
Sepulcre Sánchez, Francesc; Artigas García, David |
Abstract:
|
The esterase enzyme is in dimer form but at specific conditions it changes its structure to monomer. A study is carried out on how the enzyme performs its highest enzymatic activity and therefore provides its optimum working temperature and denaturation temperature using UV-Vis absorption spectroscopy. It is intended to spectrophotometrically characterize the activity of porcine liver esterase. |
Abstract:
|
L'enzim esterasa està en forma de dímer però a unes condicions específiques canvia la seva estructura a monòmer. Es realitza un estudi sobre en quina forma l'enzim realitza la seva major activitat enzimàtica i per tant proporcionar la seva temperatura òptima de treball i la seva temperatura de desnaturalització utilitzant l'espectroscòpia d'absorció UV-Vis. Es pretén caracteritzar espectrofotomètricament l'activitat de l'esterasa de fetge porcina. |
Abstract:
|
La enzima esterasa está en forma de dímero pero a unas condiciones específicas cambia su estructura a monómero. Se realiza un estudio sobre en qué forma la enzima realiza su mayor actividad enzimática y por lo tanto proporcionar su temperatura óptima de trabajo y su temperatura de desnaturalización utilizando la espectroscopia de absorción UV-Vis. Se pretende caracterizar espectrofotométricamente la actividad de la esterasa de hígado porcina. |
Subject(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Física::Física molecular::Espectroscòpia molecular -Esterase -Esterasa -Espectroscopia UV-Vis -Hidròlisi |
Rights:
|
|
Document type:
|
Research/Master Thesis |
Published by:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Share:
|
|