Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/292665

Formem-nos junts
Ribes Martínez-Márquez, Alina
El treball “Formem-nos junts” és un projecte sobre com les persones grans poden continuar formant-se en la seva nova etapa. Fer-los participis i integrar-los en el procés d’aproximació als gossos i de participació en l’entrenament d’un futur gos d’assistència i d’un gos de teràpia. Es pretén treballar els objectius d’apoderar a les persones grans per entrenar un gos, introduir-les en el món dels gossos i conèixer el procés d’entrenament. El projecte té tres perspectives: formar-se en el creixement personal individualment, formar-se conjuntament amb d’altres persones i formar un gos d’assistència.
El trabajo "Formándonos juntos" es un proyecto de cómo las personas mayores pueden continuar formándose en su nueva etapa. Hacerlos partícipes e integrarlos en el proceso de aproximación a los perros y de participación en el entrenamiento de un futuro perro de asistencia y de un perro de terapia. Se pretende trabajar los objetivos de apoderar a las personas mayores para entrenar un perro, introducirlas en el mundo de los perros y conocer el proceso de entrenamiento. El proyecto tiene tres perspectivas: formarse en el crecimiento personal individualmente, formarse conjuntamente con otras personas y formar un perro de asistencia.
The work "Training together" is a project which shows how elderly people can continue training at this stage of life. Involving and integrating them into the process of approaching dogs and participating in the training of a future guide dog as well as a therapy dog. The aim of the project is enable the elderly to train a dog, introduce them to the world of dogs and to know the training process. The project has three aspects: training in personal development, training with other people and training a guide dog.
2017-09-27
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Persones grans
Apoderament (Ciències socials)
Gossos d'assistència
Formació
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
153 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
         

Full text files in this document

Files Size Format
Alina Ribes Mar ... ez-MàrquezAlinaTFG1617.pdf 3.109 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters