To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/107286
dc.contributor | Lípidos Santiga |
---|---|
dc.contributor | Gordún Quiles, Elena |
dc.contributor | Soler Navas, Jordi |
dc.contributor.author | Salat Colome, Laia |
dc.date | 2017-07-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/107286 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Olis i greixos comestibles |
dc.subject | Oils and fats, Edible |
dc.subject | Fritura |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Estabilitat oxidativa |
dc.subject | Compostos polars |
dc.subject | Olis i greixos comestibles |
dc.title | Estudi comparatiu de la utilització d'antioxidants naturals o sintètics en l'evolució oxidativa d'un oli de fritura |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |