Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/107286
Título: | Estudi comparatiu de la utilització d'antioxidants naturals o sintètics en l'evolució oxidativa d'un oli de fritura |
---|---|
Autor/a: | Salat Colome, Laia |
Otros autores: | Lípidos Santiga; Gordún Quiles, Elena; Soler Navas, Jordi |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Olis i greixos comestibles -Oils and fats, Edible -Fritura -Antioxidants -Estabilitat oxidativa -Compostos polars -Olis i greixos comestibles |
Derechos: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |