Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/107277
Título:
|
Productes carnis innovadors a partir de Porc Negre Mallorquí: avaluació de la resposta per part del consumidor
|
Autor/a:
|
Dilme Soto, Jaume
|
Otros autores:
|
IRTA; Achaerandio Puente, María Isabel; Oliver Pratsevall, Maria Àngels |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal -Pork -Analisis sensorial -Productes carnis -Test consumidors -Porc Negre Mallorquí -Porcs -- Indústria i comerç |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem