To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/114677
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Amat, Concepció |
dc.contributor.author | Bosch Cartes, Joan |
dc.contributor.author | Buxaderas Sánchez, Susana |
dc.contributor.author | Castells, Pere |
dc.contributor.author | Farran, Andreu |
dc.contributor.author | Latorre Moratalla, Mariluz |
dc.contributor.author | Lizárraga, María Antonia |
dc.contributor.author | Minguillón Llombart, Cristina |
dc.contributor.author | Veciana Nogués, María Teresa |
dc.contributor.author | Vidal Carou, Ma. Carmen |
dc.contributor.author | Vila Rigat, Marta |
dc.contributor.author | Zomeño, Dolors |
dc.contributor.author | Rubiralta, Màrius (Rubiralta i Alcañiz) |
dc.date | 2017-08-28T09:12:34Z |
dc.date | 2017-08-28T09:12:34Z |
dc.date | 2014 |
dc.date | 2017-08-28T09:12:35Z |
dc.identifier.citation | 2385-6203 |
dc.identifier.citation | 652105 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/114677 |
dc.format | 13 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI) |
dc.relation | Reproducció del document publicat a: http://www.cidui.org/revistacidui/index.php/cidui/article/view/623 |
dc.relation | Revista del CIDUI, 2014, num. 2, p. 1-13 |
dc.rights | cc-by (c) Amat, Concepció et al., 2014 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es |
dc.subject | Formació professional |
dc.subject | Pràcticums |
dc.subject | Alimentació |
dc.subject | Educació secundària |
dc.subject | Occupational training |
dc.subject | Practicums |
dc.subject | Diet |
dc.subject | Secondary education |
dc.title | Interacció secundària-universitat en l'àmbit de la nutrició i de la ciència i tecnologia alimentària |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.description.abstract |