Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/291027

El Camp de les Lloses (Tona, Osona): un post avançat amb tallers metal·lúrgics al servei de la logísitica de l’exèrcit romanorepublicà (125-75 ane)
El Camp de les Lloses (Tona, Osona): a logistics post with metalworking workshops at the service of the Roman Republican army (125-75 BCE)
Duran, Montserrat; Mestres i Santacreu, Imma; Principal, Jordi; Padrós Gómez, Carles
L’article presenta el complex del Camp de les Lloses com un assentament especialitzat en l’activitat metal·lúrgica, vinculat a la logística militar romanorepublicana al nord-est de la Citerior. El seu període d’activitat se situaria entre el final de la guerra de Numància i el conflicte sertorià, amb una ocupació esporàdica posterior d’època augustal.
The paper presents the El Camp de les Lloses as a specialised complex related to Roman Republican army logistics whose main activity was metalworking in north-eastern Hispania Citerior. The post appears to have been operative from the years following the fall of Numantia up to the Sertorian War, with a later and sporadic occupation dating to Augustan times.
2015
90 - Arqueologia. Prehistòria
Camp de les Lloses (Tona, Osona : Jaciment arqueològic)
Tona (Catalunya) -- Arqueologia romana
Metalls -- Indústria i comerç -- Camp de les Lloses (Tona, Osona : Jaciment arqueològic)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
15 p.
Artículo
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Lleida
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
17-Duran_final.pdf 6.257 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem