Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/290853

Una aproximación a la narrativa breve de Ramón J. Sender : las ‘Narraciones parabólicas’ (1967)
Madí Besalú, Pol
Aznar Soler, Manuel; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
Després de molts anys de divulgació i investigació, l’obra de Ramón J. Sender continua oferint nombroses possibilitats d’estudi. El present treball centra el seu interès en l’anàlisi de la narrativa breu de l’escriptor aragonès, un conjunt de textos tant abultat com poc conegut. En essència, es tracta d’una proposta de sistematització dels relats breus de l’autor des d’una perspectiva inclusiva i multidisciplinar, que pren com a objecte d’estudi el volum de novel·les curtes titulat Las gallinas de Cervantes y otras narraciones parabólicas (1967).
Después de muchos años de divulgación e investigación, la obra de Ramón J. Sender continua ofreciendo numerosas posibilidades de estudio. El presente trabajo centra su interés en el análisis de la narrativa breve del escritor aragonés, un conjunto de textos tan abultado como poco conocido. En esencia, se trata de una propuesta de sistematización de los relatos breves del autor desde una perspectiva inclusiva y multidisciplinar, que toma como objeto de estudio el volumen de novelas cortas titulado Las gallinas de Cervantes y otras narraciones parabólicas (1967).
2017-07-26
82 - Literatura
Sender, Ramón J., 1901-1982. Gallinas de Cervantes y otras narraciones parabólicas
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
63 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
pol_madi_besalu_tfm.pdf 458.5 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters