Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/290844

Política de seguridad y antiterrorista en la UE. Navegando entre la seguridad colectiva y la protección de los derechos humanos
Amat Blai, Aina
La política antiterrorista de la Unió Europea va començar a desenvolupar-se després dels atemptats d’11 de setembre de 2001. La seva evolució ha estat altament influenciada no només per l’11-S sinó també per les posteriors onades d’atemptats sobre el sol europeu, les quals han anat seguides de diverses modificacions de la política antiterrorista de la Unió fins arribar a la normativa actual. Aquest treball centra els seus objectius en l’anàlisi de la política de seguretat i antiterrorista en el marc de l’Espai de Llibertat, Seguretat i Justícia i les possibles contradiccions amb el respecte als drets humans.
La política antiterrorista de la Unión Europea empezó su desarrollo después de los atentados de 11 de septiembre de 2001. Su evolución se ha visto altamente influenciada no solo por el 11-S sino también por las posteriores olas de atentados en suelo europeo a las cuales han seguido varias modificaciones en la política antiterrorista de la Unión hasta llegar a la normativa actual. Este trabajo centra sus objetivos en el análisis de la política de seguridad y antiterrorista en el marco del Espacio de Libertad, Seguridad y Justicia y las posibles contradicciones respeto a los derechos fundamentales.
The anti-terrorist policy of the European Union began to develop after the attacks of September 11, 2001. Its evolution has been strongly influenced not only by 11-S but also by subsequent waves of attacks on the European sun, which have been followed by various modifications of the Union's anti-terrorism policy to the current regulations. This work focuses its objectives on the analysis of the security and anti-terrorism policy within the framework of the Area of Freedom, Security and Justice and possible contradictions with respect for human rights.
2017-07-26
32 - Política
Seguretat de l'Estat -- Unió Europea
Drets humans -- Unió Europea
Terrorisme -- Unió Europea
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
47 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Centre de Documentació Europea - Universitat Autònoma de Barcelona
Quaderns de recerca (Bellaterra);38
         

Full text files in this document

Files Size Format
TFM Aina Amat.pdf 722.2 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters