To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/97176
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor | PepsiCo Iberia |
dc.contributor | Ribas Vila, Immaculada |
dc.contributor.author | Arrula Ortueta, Héctor |
dc.date | 2016-06-23 |
dc.identifier.citation | ETSEIB-240.117597 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/97176 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses |
dc.subject | Production management |
dc.subject | Producció--Direcció i administració |
dc.title | Análisis de viabilidad de la internalización de la fabricación de productos a base de frutos secos. |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |