Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/266344

El Treball Social en Salut Mental Infanto-juvenil: El TDAH en el Servei de Psiquiatria Infanto-juvenil de l’Hospital Clínic
Palés Lozano, Carla
El present treball pretén apropar-se a la perspectiva del Treball social en l’àmbit de lasalut mental infanto-juvenil, i concretament, de la intervenció que es realitza amb els casos diagnosticats de TDAH. Aportant una mirada social sobre el fenomen en aquests moments que hi ha tanta controvèrsia entorn aquest. La recerca té com a objectiu principal fer un aprofundiment teòric del diagnòstic del TDAH i de les principals critiques. S’han utilitzat diferents tècniques qualitatives com la recerca bibliogràfica i entrevistes a treballadores socials i altres professionals especialistes.
El presente trabajo pretende acercar-se a la perspectiva del Trabajo social en el ámbito de la salud mental infantojuvenil, y concretamente, de la intervención que se realiza en los casos diagnosticados de TDAH. Aportando una mirada social sobre el fenómeno ante la controversia que gira entorno a este. El estudio tiene como objetivo principal hacer una profundización teórica del diagnostico de TDAH y de sus principales criticas. Para ello, se han utilizado diferentes técnicas cualitativas como la exploración bibliográfica y entrevistas a trabajadoras sociales y a otras profesionales especialistas.
The present project tries to approach a perspective of Social Work within the infant mental health sector, and in particular, that of the intervention done within diagnosticated cases of ADHD by looking at this phenomenon through a social point of view. The study has the primary objective of going deep into the theory of the diagnosis of ADHD and of the criticisms it receives. For this reason, different qualitative techniques have been used such as bibliographic exploration and interviews to social workers and other professional specialists.
2016-07-18
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Treball social
TDAH
Salut mental
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
75 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball social Pere Tarrés
         

Full text files in this document

Files Size Format
Carla Palés Loz ... alesLozanoCarlaTFG1516.pdf 1.623 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters