Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/266218

Volum de l'aviació general a la xarxa AENA
Gruartmoner Roura, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Molina Arruabarrena, Rafael
L'aviació general és una branca de l'aviació civil que en alguns aspectes no acaba de ser del tot reconeguda ni valorada. A la memòria s'aporta una visió propera del que suposa realitzar operacions aèries d'activitat general. Els anàlisis de caire nacional i europeus permeten ressaltar quins són els punts més forts i més dèbils de la gestió que fa Aena a tot el volum de l'aviació general als aeroports que controla. Amb aquesta idea s'han desenvolupat càlculs i s'han obtingut resultats significatius que han quedat reflectits a la memòria.
La aviación general es una rama de la aviación civil que en algunos aspectos no acaba de ser del todo reconocida ni valorada. En la memoria se aporta una visión cercana de lo que supone realizar operaciones aéreas de actividad general. Los análisis de ámbito nacional y europeo permiten resaltar cuáles son los puntos más fuertes y más débiles de la gestión que hace Aena en todo el volumen de la aviación general en los aeropuertos que controla. Con esta idea se han desarrollado cálculos y se han obtenido resultados significativos que han quedado reflejados en la memoria.
The general aviation is a branch of civil aviation which in some aspects is not fully recognized nor valued. The report provides a close vision on the meaning of carrying out aerial operations in general activities. The analysis of national and European range allow emphasize which are the strengths and weaknesses of the management Aena makes to the entire volume of general aviation at the airports it controls. With this idea, calculations have been developed and we have obtained significant results that have been reflected in the report.
Bibliografia
14-07-2016
62 - Enginyeria. Tecnologia
Aeroports -- Espanya
Aviació comercial
Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
69 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
GruartmonerRouraEduard-TFMGAa2014-15.pdf 1.887 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem