To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/85416
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades |
dc.contributor.author | Guàrdia Bassols, Manuel |
dc.contributor.author | Oyón Bañales, José Luis |
dc.contributor.author | Fava, Nadia |
dc.date | 2015-12-16 |
dc.identifier.citation | Guardia, M., Oyon, J., Fava, Nadia. La liberalitzacio del mercat i l’evolucio del consum de carn, 1800-1935. A: "Proveir Barcelona: el municipi i l’alimentació de la ciutat, 1329-1930". Barcelona: Museu d'Història de Barcelona: Institut de Cultura: Ajuntament de Barcelona, 2015, p. 335-348. |
dc.identifier.citation | 978849081385 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/85416 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Museu d'Història de Barcelona: Institut de Cultura: Ajuntament de Barcelona |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes econòmics |
dc.subject | Markets |
dc.subject | Proveïment |
dc.subject | Mercats |
dc.subject | Consum |
dc.subject | Carn |
dc.subject | Escorxador |
dc.subject | Ramaderia |
dc.subject | Bestiar |
dc.subject | Majoristes |
dc.subject | Transició Nutricional |
dc.subject | Liberalització |
dc.subject | Cicles econòmics |
dc.subject | Comerç minorista |
dc.subject | Carnisseries |
dc.subject | Mercats |
dc.title | La liberalitzacio del mercat i l’evolucio del consum de carn, 1800-1935 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/submittedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart |
dc.description.abstract |