Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/52821

El paper d'IT dins de Maldecap Medicaments S.A.
Borras Llossas, Joan
Universitat Oberta de Catalunya
El present projecte pretén realitzar un anàlisi de la situació actual d'un departament d'IT dins d'una companyia i realitzar una proposta de millora. El departament d'IT és molt petit i té un rol de proveïdor de serveis de tecnologia fonamentals, amb la majoria de serveis en mans de proveïdors i les seus treballant de manera independent. L'objectiu del projecte és realitzar una anàlisi de la situació actual que serveixi com a punt de partida per al CIO de la companyia de cara a la realització del pla estratègic dels sistemes d'informació de la companyia. Aquest estudi es basarà en tres grans pilars: 1.Organitzatiu (replantejament del paper d'IT a la companyia); 2. Tècnic (re-definició tècnica a nivell de sistemes); 3.Econòmic. Cal esmentar que aquest no pretén ser un pla estratègic, sinó un estudi extern que servirà de base per al pla estratègic, necessari per a qualsevol companyia.
El presente proyecto pretende realizar un análisis de la situación actual de un departamento de IT dentro de una compañía y realizar una propuesta de mejora. El departamento de IT es muy pequeño y tiene un rol de proveedor de servicios de tecnología fundamentales, con la mayoría de servicios en manos de proveedores y las sedes trabajando de manera independiente. El objetivo del proyecto es realizar un análisis de la situación actual que sirva como punto de partida para el CIO de la compañía de cara a la realización del plan estratégico de los sistemas de información de la compañía. Este estudio se basará en tres grandes pilares: 1.Organizativo(replanteamiento del papel de IT en la compañía); 2. Técnico (re-definición técnica a nivel de sistemas); 3.Económico. Cabe mencionar que este no pretende ser un plan estratégico, sino un estudio externo que servirá de base para el plan estratégico, necesario para cualquier compañía.
This project aims to make an analysis of the current situation of an IT department within a company and to make a proposal for improvement. The IT department is very small and has a role of fundamental technology services provider, with most services in the hands of suppliers and their working independently. The aim of the project is an analysis of the current situation serves as a starting point for the CIO of the company ahead of the completion of the strategic plan for information systems of the company. This study is based on three pillars: 1.organizational (rethinking of the role of IT in the company); 2. Technical (re-defining technical level systems); 3.Economic. It should be mentioned that this is not intended as a strategic plan, but an external study as a basis for the strategic plan necessary for any company.
-auditoria
-pla de millora
-anàlisi tècnic
-auditoría
-audit
-improvement plan
-plan de mejora
-análisis técnico
-technical analysis
-Information storage and retrieval systems -- TFG
-Informació -- Sistemes d'emmagatzematge i recuperació -- TFG
-Información -- Sistemas de almacenaje y recuperación -- TFG
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem