Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/99026

Preferencias y aversiones alimentarias.
García Grau, Eugeni; Bach Juncadella, Lorenzo
Universitat de Barcelona
Hàbits alimentaris
Consum d'aliments
Personalitat
Food habits
Food consumption
Personality
(c) Universitat de Barcelona, 1999
Article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Barcelona
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Feixas i Viaplana, Guillem; Antequera Fariña, Mónica; Almuedo Cabezas, Gala; Bach Juncadella, Lorenzo
Fusté Escolano, Adela; Ruiz Rodríguez, José; García Grau, Eugeni; Saldaña García, Carmina; Bados López, Arturo; Balaguer, G. (Gemma); Arcos, M. (Maria del Mar); Lluch Canut, Ma. Teresa
Mas, Natalia; Fusté Escolano, Adela; García Grau, Eugeni; Bados López, Arturo
Bados López, Arturo; García Grau, Eugeni; Fusté Escolano, Adela