Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/98250

Characterization of fruit products by capillary zone electrophoresis and liquid chromatography using the compositional profiles of polyphenols. Application to authentication of natural extracts
Navarro Reig, Meritxell; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Universitat de Barcelona
-Polifenols
-Electroforesi capil·lar
-Cromatografia de líquids
-Polyphenols
-Capillary electrophoresis
-Liquid chromatography
(c) American Chemical Society, Books and Journals Division], 2014
Article
Article - Versió acceptada
American Chemical Society, Books and Journals Division]
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Puigventós, Lídia; Navarro Reig, Meritxell; Alechaga Silva, Élida; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Franquet i Griell, Helena; Núñez Burcio, Oscar; Checa, Antonio; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Pardo, Naiara; Vera, Alex; Barbosa, Sergio; Hidalgo-Serrano, Míriam; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís