Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/260910

PLN aplicado a los exámenes de selectividad de matemáticas
Sánchez Moral, José Enrique
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Benítez Fernández, Yolanda
Aquest projecte tracta sobre la resolució automàtica dels exàmens de selectivitat de matemàtiques II. En un primer moment s'aborda la qüestió de si és plausible, arribant a la conclusió que és molt probable que sí es pugui, encara que fa falta estudiar amb més detall el procés d'interpretació dels enunciats. En segon lloc, es busca la manera d'adaptar al nostre cas el procés seguit en un article sobre programari d'assistència a les demostracions. Per aconseguir-ho s'ha començat el desenvolupament d'una eina que assisteixi en la creació de marcs semàntics.
Este proyecto trata sobre la resolución automática de los exámenes de selectividad de matemáticas II. En un primer momento se aborda la cuestión de si es plausible, llegando a la conclusión de que es muy probable que sí se pueda, aunque hace falta estudiar con más detalle el proceso de interpretación de los enunciados. En segundo lugar, se busca la manera de adaptar a nuestro caso el proceso seguido en un artículo sobre software de asistencia a las demostraciones. Para lograrlo se ha empezado el desarrollo de una herramienta que asista en la creación de los marcos semánticos.
This project is about the automatic resolution of math university entrance exams. At first the question whether it is plausible is discussed, concluding that it is highly probable, but need to examine further the process of interpretation of statements. Secondly, is being looked a way to adapt to our case the process followed in an article of assistance demonstrations software. To achieve this it has begun developing a tool to assist in the creation of semantic frames.
Aquest projecte correspon a la doble titulació de la Fac. de Ciències (UAB), integrada per Enginyeria Informàtica i Graduat de Matemàtiques (780)
09-2015
004 - Informàtica
Matemàtica -- Exàmens
Exàmens -- Processament de dades
Intel·ligència artificial -- Aplicacions
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
42 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PFC_JoseEnriqueSanchezMoral.pdf 857.2 KB PDF Memòria

Mostra el registre complet del document