Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/260862

UABprofitem / E-ncants
Valverde Saavedra, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martí Escalé, Ramon
Aquest projecte s'ha desenvolupat per oferir una eina de publicació de materials que els seus propietaris ja no necessiten i que poden ser reutilitzats per altres persones. Es tracta d'una aplicació web que permet gestionar la creació i identificació d'usuaris, així com donar suport a la publicació de materials que es vol anunciar.
Este proyecto se ha desarrollado para ofrecer una herramienta de publicación de materiales que sus propietarios ya no necesitan y que pueden ser reutilizados por otras personas. Se trata de una aplicación web que permite gestionar la creación e identificación de usuarios, así como dar soporte a la publicación del material que se quiere anunciar.
This project was developed to provide a tool for publishing materials that their owners no longer need and that can be reused by others. It is a web application for managing the creation and identification of users and support the publication of material to be announced.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2015
004 - Informàtica
Pàgines web -- Desenvolupament
Reciclatge (Residus, etc.)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
59 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_DanielValverdeSaavedra.pdf 1.837 MB PDF Memòria

Mostrar el registro completo del ítem