Resolució del problema del carter xinès en un mapa Google
Cantó Estany, Jordi
Borges, J. (Joaquim) (Joaquim) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Resolución del problema del cartero chino en un mapa Google
Títol variant: Resolution of the Chinese postman problem on a Google map
Data: 2015
Descripció: 41 p.
Resum: En aquest projecte fi de carrera s'implementa una aplicació web capaç de resoldre el problema del carter xinès sobre un mapa de Google en el que l'usuari ha introduït una selecció de trams de carrers connexos, mostrant-li la ruta més curta per recórrer tots aquests trams i retornar a l'origen. N'hi ha prou amb un navegador web compatible amb JavaScript i amb no excedir les limitacions d'alguns dels serveis que proporciona Google Maps.
Resum: En este proyecto fin de carrera se implementa una aplicación web capaz de resolver el problema del cartero chino sobre un mapa de Google en el que el usuario ha introducido una selección de tramos de calles conexos, mostrándole la ruta más corta para recorrer todos estos tramos y retornar al origen. Hay suficientes con un navegador web compatible con JavaScript y con no exceder las limitaciones de los servicios que proporciona Google Maps.
Resum: In this end of career project, the application able to solve the problem of Chinese postman on a Google map is implemented on which the user has introduced a range of connected sections of streets, showing him the shortest route to go all these sections and return to the source. It is enough with a web browser compatible with JavaScript and not to exceed the limitations of some of the services provided by Google Maps.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament



41 p, 582.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2016-04-14, darrera modificació el 2022-10-06



   Favorit i Compartir