Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/260829

Resolució del problema del carter xinès en un mapa Google
Resolución del problema del cartero chino en un mapa Google;
Resolution of the Chinese postman problem on a Google map
Cantó Estany, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Borges, J. (Joaquim)
En aquest projecte fi de carrera s'implementa una aplicació web capaç de resoldre el problema del carter xinès sobre un mapa de Google en el que l'usuari ha introduït una selecció de trams de carrers connexos, mostrant-li la ruta més curta per recórrer tots aquests trams i retornar a l'origen. N'hi ha prou amb un navegador web compatible amb JavaScript i amb no excedir les limitacions d'alguns dels serveis que proporciona Google Maps.
En este proyecto fin de carrera se implementa una aplicación web capaz de resolver el problema del cartero chino sobre un mapa de Google en el que el usuario ha introducido una selección de tramos de calles conexos, mostrándole la ruta más corta para recorrer todos estos tramos y retornar al origen. Hay suficientes con un navegador web compatible con JavaScript y con no exceder las limitaciones de los servicios que proporciona Google Maps.
In this end of career project, the application able to solve the problem of Chinese postman on a Google map is implemented on which the user has introduced a range of connected sections of streets, showing him the shortest route to go all these sections and return to the source. It is enough with a web browser compatible with JavaScript and not to exceed the limitations of some of the services provided by Google Maps.
06-2015
004 - Informàtica
Pàgines web -- Desenvolupament
Grafs, Teoria de
Google Maps
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
41 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_JordiCantoEstany.pdf 596.2 KB PDF Memòria

Mostrar el registro completo del ítem