Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/85201
Título: | Relative importance of price in forming individuals' decisions toward sustainable food: A calibrated auction-conjoint experiment |
---|---|
Autor/a: | Avitia, Jessica; Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María; Lusk, Jayson L. |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Prices--Developed countries -Calibrated Auction-Conjoint Valuation -Willingness-to-pay -Sustainable farming -Apples -WILLINGNESS-TO-PAY -CHOICE EXPERIMENTS -CONSUMERS WILLINGNESS -VALUATION METHOD -PREFERENCES -MECHANISM -PORK -Preus industrials -- Espanya |
Derechos: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |