Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/260454

Human-machine interface for industrial vehicles
Ametller Navas, Eduard
Pagès Cisa, David; Aubert, Jordi; Oliver Malagelada, Joan
El món de l'automoció és un sector clau dins de la indústria, tant en el nostre país com en l'àmbit global. En els últims anys, l'electrònica ha anat agafant un major protagonisme i s'ha realitzat un gran procés d'estandardització per garantir la seguretat dels usuaris. Això es tradueix en una marcada metodologia de treball que garanteix que el disseny dels productes destinats a aquest sector sigui satisfactori i compleixi els criteris mínims de qualitat i seguretat. Aquest projecte tracta de reproduir tot el procés de disseny seguit en una empresa d'automoció, incloent la part de sistemes, hardware i software. Per axiò s'han estudiat diferents normatives d'útil o obligada aplicació i s'han estudiat i implementat els processos específics del disseny en V.
El mundo de la automoción es un sector clave dentro de la industria, tanto de nuestro país como en el ámbito global. En los últimos años, la electrónica ha ido tomando mayor protagonismo, y se ha realizado un gran proceso de estandarización para garantizar la seguridad de los usuarios. Esto se traduce en una marcada metodología de trabajo que garantiza que el diseño de los productos destinados a este sector sea satisfactorio y cumpla los criterios mínimos de calidad y seguridad. Este proyecto trata de reproducir todo el proceso de diseño seguido en una empresa de automoción, incluyendo la parte de sistemas, hardware y software. Para ello, se han estudiado diferentes normativas de útil u obligatoria aplicación y se han estudiado e implementado los procesos específicos del diseño en V.
The automotive world is a key sector inside the industry, both in our country and in the global scope. In the last years, the electronics has been taking prominence and a great standardization process has been done to ensure the safety of users. This results in a strong methodology that ensures that the design of the products for this sector is satisfactory and meets the minimum criteria of quality and safety. This project aims to reproduce the entire design process followed in an automotive company, including the part of systems, hardware and software. To do this, the different standards that are hepful or mandatory were studied. As well, the specific processes of the V design were studied and implemented.
02-2016
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Automòbils -- Indústria i comerç -- Control de qualitat
Automòbils -- Indústria i comerç -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
100 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
TFM_EduardAmetllerNavas.pdf 5.104 MB PDF Memòria

Mostrar el registro completo del ítem