To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/84290

Consumers' segmentation based on the acceptability of meat from entire male pigs with different boar taint levels in four European countries: France, Italy, Spain and United Kingdom
Panella Riera, Nuria; Blanch, Marta; Kallas, Zein; Chevillon, Patrick; Garavaldi, A.; Gil Roig, José María; Font i Furnols, Maria; Oliver, Maria Angels
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Consumers choice
-Acceptability
-Androstenone
-Boar taint
-Consumers
-Clusters
-Skatole
-Consumidors -- Conducta
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Updated version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Oliver, Maria Angels; Gil, Marta; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Font i Furnols, Maria; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees
Gil Roig, José María; Tacken, G.; Font i Furnols, Maria; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Oliver, Maria Angels; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees; Kallas, Zein
Borrisser-Pairó,, Francesc; Kallas, Zein; Panella Riera, Nuria; Avena, Maria; Ibáñez, Miguel; Oliver, Maria Angels; Gil Roig, José María
Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees; Oliver, Maria Angels
Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Gil, Marta; Oliver, Maria Angels; Font i Furnols, Maria
 

Coordination

 

Supporters