Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/255130

L’art com a eina de cohesió social, participació i acció comunitària
Gil Pla, Remei
Treball de recerca aplicada enfocada a aprofundir en la participació, la cultura, l’acció comunitària, els llenguatges artístics i l’educació social en relació a aquests. En aquesta recerca veurem l’opinió dels infants i joves del poble d’Alcanar en relació als pilars anteriors, art, cultura i acció social i també la visió d’experts en projectes d’art comunitari. L’objectiu és demostrar que l’art és una eina de cohesió social, participació i acció comunitària.
Es un trabajo de investigación aplicada con el fin de conocer en profundidad la participación, la cultura, la acción comunitaria, los lenguajes artísticos en relación a la educación social. En este trabajo podremos observar la opinión de los niños y niñas del pueblo de Alcanar en relación a la cultura, la acción comunitaria y los lenguajes artísticos y también el punto de vista de expertos con proyectos de arte comunitario. El objetivo es demostrar que el arte es una herramienta de cohesión social, participación y acción comunitaria.
Applied research work focused to deepen in participation, culture, community action, artistic languages and Social Education. In this research we will know the opinion of the children and young people from Alcanar and we also will know the view of experts on community art projects. The objective of this research is to show that the art is a necessary tool to built a social cohesion, participation and community action.
2015-10-20
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Arterapia
Terapies complementaries
Educació social
Accio comunitària
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
88 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
         

Full text files in this document

Files Size Format
Gil Pla, Remei TFG14 15.pdf 1.261 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters