Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/76849
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Pastas Gallo |
dc.contributor | Mas, Jaume |
dc.contributor | Gordún Quiles, Elena |
dc.contributor.author | Arabia Ventura, Josep |
dc.date | 2015-07-20 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/76849 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria dels cereals i derivats |
dc.subject | Pasta products |
dc.subject | Declaracions |
dc.subject | Pastes alimentàries -- Indústria i comerç |
dc.title | Elaboració d'una pasta alimentària per esportistes |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |