Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/252698

Nikolai Medtner : melodies oblidades de la música russa de la primera meitat del segle XX
Romero Barber, Patricia
Escola Superior de Música de Catalunya; Barbeta, Xavier
El present projecte és fruit del meu desig d’aprofundir sobre la figura del compositor i pianista Nikolai Medtner i la seva obra per a piano, centrant-me sobretot en el que són les seves peces més originals i representatives, els Skazki, i en la literarietat del seu llenguatge musical. L’objectiu principal, tanmateix, no és només el de satisfer els meus interessos personals, sinó també el de donar a conèixer i divulgar la seva persona i música, ja que no és degudament valorat, raó per la qual realitzaré també un recorregut per la seva biografia, entorn musical i característiques generals sobre la seva faceta compositiva.
Este proyecto es fruto de mi deseo de profundizar sobre la figura del compositor y pianista Nikolai Medtner y su obra para piano, centrándome sobre todo en las que son sus piezas más originales y representativas, los Skazki, y en la literariedad de su lenguaje musical. El objetivo principal, sin embargo, no es solo el de satisfacer mis intereses personales, sino también el de dar a conocer y divulgar su persona y música, ya que no es debidamente valorado, razón por la que realizaré también un recorrido por su biografía, entorno musical y características generales sobre su faceta compositiva.
This project is the result of my desire to go into detail about the composer and pianist Nikolai Medtner and his piano works, focusing special attention on his most original and representative compositions, the Skazki, and on the literariness of his musical language. The main objective, however, is not only to satisfy my own interests, but also to spread and disseminate his life and music, since he is unfairly underrated. For this reason, I will also make a run through his biography, musical context and general characteristics of his works as a composer.
27-07-2015
78 - Música
Medtner, Nikolai -- Crítica i interpretació
Medtner, Nikolai. Skazki
Música -- Rússia -- S. XX
Piano, Música per a -- Anàlisi i apreciació
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
53 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PF Patricia Romero Barber.pdf 6.342 MB PDF Projecte final
PF Patricia Romero Barber_Portada.pdf 1.264 MB PDF Portada

Mostra el registre complet del document