Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/252605

La Llagosta, Ciutat Educadora
Castanyer Ugas, Ferran
Escola Superior de Música de Catalunya; García Vázquez, Luis
Les escoles de música de s. XXI han d’estar immerses i foses amb el seu entorn local per a poder fluir i oferir el servei que se’ls hi demana com a institucions públiques. Aquest treball investiga sobre l’entorn de La Llagosta, a través d’un equip creat especialment per a poder introduir-se en el món de les persones i les seves relacions. És el primer cicle d’una investigació-acció creada per a millorar l’escola de música d’aquest municipi vallesà.
Las escuelas de música de s. XXI deben estar inmersas y fundidas con su entorno local para poder fluir y ofrecer el servicio que se les pide como instituciones públicas. Este trabajo investiga sobre el entorno de La Llagosta, a través de un equipo creado especialmente para poder introducirse en el mundo de las personas y sus relaciones. Es ll primer ciclo de una investigación-acción creada para mejorar la escuela de música de este municipio vallesano.
XXIst century music schools must be fully integrated in thier local surroundings so they can offer what they are supposed to as public institutions. This study is about La Llagosta, a town in the Catalonia's region of Vallès, and has been developed by a team specially created so as to get into the world of its people and their relationships. It is the first cycle of a research-action created with the aim to improve the music school of the town.
27-07-2015
78 - Música
Escoles de música -- S. XXI
Música -- Ensenyament -- S. XXI
La Llagosta (Catalunya)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
111 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Ferran Castanyer Ugas.pdf 2.913 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem