Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/252463

Sistema distribuït amb Raspberry Pi's enfocat a docència
Pastor Ortiz, Roger
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Moure López, Juan Carlos
Aquest projecte planteja el disseny d'unes pràctiques acadèmiques sobre programaciò paral·lela. Per realitzar aquest disseny es duu a terme la construcció i configuració d'un clúster format per plaques Raspberry Pi en el que s'avalua el rendiment de l'execució d'uns programes paral·lels que s'han escrit en C. Aquests mateixos programes s'utilitzen posteriorment en l'elaboració de les pràctiques, que es basen en escriure'ls i avaluar els resultats de la seva execució en un sistema com el descrit en aquest projecte.
Este proyecto plantea el diseño de unas prácticas académicas sobre programación paralela. Para realizar este diseño se realiza la construcción y configuración de un clúster formado por placas Raspberry Pi en el cual se evalua el rendimiento de la ejecución de unos programas paralelos que se han escrito en C. Estos mismos programas se utilizan posteriormente en la elaboración de las prácticas, que se basan en escribirlos y evaluar los resultados de su ejecución en un sistema como el descrito en este proyecto.
This thesis objective is to design practices guides about parallel computing. To do this design, a construction and configuration of a cluster form by Raspberry Pi's is done. In it, some programs written in C are tested to see how the cluster performs. This same programs are used later to elaborate the practices, which are about writing them and evaluating the results of their execution in a system similar to the one described in the project.
2015-01
004 - Informàtica
Ensenyament assistit per ordinador -- Processament de dades
Informàtica -- Ensenyament assistit per ordinador
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
53 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_RogerPastorOrtiz.pdf 1.888 MB PDF Memòria

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters