To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/26090
dc.contributor | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
---|---|
dc.contributor.author | Vives Riquelme, Antoni Lluc |
dc.date | 2015-05-25 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/26090 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes |
dc.subject | Beer--Flavor and odor |
dc.subject | Cervesa |
dc.subject | Anàlisi Sensorial |
dc.subject | Entrenament |
dc.subject | Cervesa |
dc.title | Desenvolupament de la metodologia d'entrenament per tastadors de cervesa |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |