Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/28062
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Plans Pujolràs, Marçal |
dc.contributor.author | Simó Cruanyes, Joan |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Rodriguez Saona, Luis |
dc.contributor.author | Sabaté Reboll, José |
dc.date | 2014-01-15 |
dc.identifier.citation | Plans, M. [et al.]. Estimating sensory properties of common beans (Phaseolus vulgaris L.) by near infrared spectroscopy. "Food research international", 15 Gener 2014, vol. 54, p. 1643-1651. |
dc.identifier.citation | 0963-9969 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.foodres.2013.12.003 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/28062 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Beans--Research |
dc.subject | Common beans |
dc.subject | NIRS |
dc.subject | Gene-bank |
dc.subject | Sensory analysis |
dc.subject | Partial least square regression |
dc.subject | Mongetes -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Estimating sensory properties of common beans (Phaseolus vulgaris L.) by near infrared spectroscopy |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |