To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/27976
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Puig-Pey, M. |
dc.contributor.author | Biarnes, J. |
dc.contributor.author | Vilaseca, H. |
dc.contributor.author | Simó Cruanyes, Joan |
dc.contributor.author | Plans Pujolràs, Marçal |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Massanes, T. |
dc.date | 2014-07 |
dc.identifier.citation | Romero Del Castillo, M. [et al.]. Using trendsetting chefs to design new culinary preparations with the "Penjar" tomato. "Journal of Culinary Science and Technology", Juliol 2014, vol. 12, núm. 3, p. 196-214. |
dc.identifier.citation | 1542-8052 |
dc.identifier.citation | 10.1080/15428052.2014.880099 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/27976 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Taylor & Francis Ltd. |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Tomatoes--Varieties |
dc.subject | alc gene |
dc.subject | Catalan bread with tomato |
dc.subject | jam |
dc.subject | sensory analysis |
dc.subject | sensory preferences |
dc.subject | tomato |
dc.subject | tomato sauce |
dc.subject | tomato soup |
dc.subject | Trendsetting chefs |
dc.subject | Cuina--Investigació |
dc.title | Using trendsetting chefs to design new culinary preparations with the "Penjar" tomato |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |