Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/64527

Entorn de comunicació d’unitats d’informació social
Escalera Guerrero, Sergio; Armillas Camins, David
Requeriments tècnics: PHP 5.3, MySQL amb motor d’emmagatzematge InnoDB, HTML5
Les Unitats d’Informació Social (UIS) són unitats reals o virtuals instrumentals dissenyades per a compartir informació en l’àmbit social. En l’àmbit sociosanitari, podríem definir el servei d’atenció a les persones, les seves unitats organitzatives i els seus professionals com a nodes, en un sistema en que les dades, la informació i el coneixement són claus. Dins d’aquest àmbit, els professionals són treballadors del coneixement, en organitzacions que aprenen i canvien en un entorn en constant transformació i on les estratègies tradicionals es veuen superades en el seu intent de respondre de forma eficient a les problemàtiques socials actuals. La manca de connexió i comunicació entre les diferents serveis i organismes existents és un problema. Els diferents professionals dels àmbits sociosanitaris necessiten disposar d’una eina que solucioni aquesta mancança, i que possibiliti la col·laboració i intercanvi d’informació d’una manera lliure i centralitzada. Els objectius que persegueix el software desenvolupat són els següents: - Es vol incrementar els coneixements i competències professionals, - Es vol augmentar el coneixement de la realitat de l’entorn, - Es vol millorar la cooperació entre les diverses institucions, - Es vol centrar el servei en l’usuari i prendre la millor decisió possible.
Projecte: AVCRI 245
Programari
Matemàtica aplicada
Serveis d'informació
Computer software
Applied mathematics
Information services
(c) Universitat de Barcelona, 2015
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Otros
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Perez Sala, Xavier; Escalera Guerrero, Sergio; Angulo Bahón, Cecilio
Escalera Guerrero, Sergio; Baró i Solé, Xavier; Vitrià i Marca, Jordi; Radeva, Petia; Raducanu, Bogdan
Puertas i Prats, Eloi; Escalera Guerrero, Sergio; Pujol Vila, Oriol
Hernández-Vela, Antonio; Bautista Martín, Miguel Ángel; Perez-Sala, X.; Ponce López, Víctor; Escalera Guerrero, Sergio; Baró i Solé, Xavier; Pujol Vila, Oriol; Angulo, C.
Escalera Guerrero, Sergio; Tax, David M. J.; Pujol, Oriol; Radeva, Petia; Duin, Robert P. W.