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dc.contributor | Universitat de Barcelona |
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dc.contributor.author | Tres Oliver, Alba |
dc.contributor.author | Codony Salcedo, Rafael |
dc.contributor.author | Guardiola Ibarz, Francesc |
dc.date | 2014 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/64324 |
dc.format | 19 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Research Signpost |
dc.relation | Reproducció del capítol del llibre publicat a: http://www.trnres.com/ebookcontents.php?id=234 |
dc.relation | Recent Advances in Pharmaceutical Sciences IV, 2014, Research Signpost : Editors: Diego Muñoz Torrero, Manuel Vázquez-Carrera & Joan Estelrich i Latràs. ISBN: 978-81-308-0554-2. Chapter 7, p. 99-117. |
dc.relation | http://hdl.handle.net/2445/63704 |
dc.rights | (c) Research Signpost, 2014 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Aliments naturals |
dc.subject | Pollastre |
dc.subject | Inspecció dels aliments |
dc.subject | Natural foods |
dc.subject | Chicken |
dc.subject | Food inspection |
dc.title | Organic chicken product authentication: state-of-the-art and future perspectives |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart |
dc.description.abstract | |
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