Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/247313

Lyra Viol “Instrument de música domèstica”
Casademunt i Riera, Anna
Escola Superior de Música de Catalunya; Casademunt, Sergi; Universitat Autònoma de Barcelona
El propòsit d'aquest treball és donar a conèixer la lyra viol i la seva música. Entre d'altres maneres de tocar aquest instrument, mostrar com aquest servia per acompanyar la veu, així com arranjar peces polifòniques tal i com trobem en publicacions de l'època. I serà a partir d'aquests exemples, que he fet els meus propis arranjaments per a viola de gamba i que incloc en aquest treball.
El propósito de este trabajo es dar a conocer la lyra viol y su música. Entre otras maneras de tocar este instrumento, mostrar la lyra viol como instrumento de acompañamiento de la voz, así como arreglar piezas polifónicas de consort de violas, como encontramos en publicaciones de la época. Y será a partir de estos ejemplos, que he escrito mis propios arreglos para viola de gamba y que incluyo en este trabajo.
The purpose of this essay is to make the lyra viol and its music known. Among other ways of playing this instrument, I also intend to show the lyra viol as an accompaniment to the voice, and to arrange consort polyphonic pieces, similar to those found in printed music of that time. It is based on this examples that I have written my own arrangements for lyra viol, which are included in this paper.
02-03-2015
78 - Música
Viola de gamba -- Anàlisi i apreciació
Música vocal -- Arranjaments instrumentals
Cançons -- Acompanyament
Música -- Anglaterra -- S. XVII
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
53 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFM Anna Casademunt i Riera.pdf 2.983 MB PDF Projecte final de màster
Annex PFM Anna Casademunt i Riera.pdf 3.123 MB PDF Annex

Mostrar el registro completo del ítem