Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/25185

Modelos para la gestión óptima de aprovisionamiento y de personal en una empresa de restauración: aplicación a caso real
Mendia Mingo, Amaia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Lusa García, Amaia
-Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d’operacions::Anàlisi de processos de negoci i de fabricació
-Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Investigació operativa::Programació matemàtica
-Restaurants -- Management -- Linear programming
-Costs, Industrial -- Mathematical models
-Industrial procurement -- Mathematical models
-Product management -- Mathematical models
-Manpower planning -- Mathematical models
-Methods engineering -- Mathematical models
-Restaurants -- Direcció i administració -- Programació lineal
-Costos de producció -- Models matemàtics
-Adquisicions en l'empresa -- Models matemàtics
-Gestió de productes -- Models matemàtics
-Mà d'obra -- Planificació -- Models matemàtics
-Organització del treball -- Models matemàtics
Trabajo fin de máster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem