Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/25033

Network Assisted Tabu List for Device-to-Device Resource Management
Soler Romeo, Alfons
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions; Friderikos, Vasilis
[ANGLÈS] The frequency band is not infinite. Due to the massive services we want in the network, we need to develop different methods to increase the spectrum efficiency as maximum as possible. For this reason is interesting to focus on techniques like the use of Device-to-Device (D2D), which objective is reuse all the frequencies available in the bandwidth in order to increase the number of users working in the network, satisfying a good Quality of Services for all them.
[CASTELLÀ] La banda de frecuencia no es infinita. Debido a los servicios masivos que queremos en la red, tenemos que desarrollar diferentes métodos para aumentar la eficiencia del espectro como máximo posible. Por esta razón es interesante para centrarse en técnicas como el uso de dispositivo a dispositivo (D2D), cuyo objetivo es la reutilización de todas las frecuencias disponibles en el ancho de banda con el fin de aumentar el número de usuarios que trabajan en la red, la satisfacción de una buena calidad de servicios para todos ellos.
[CATALÀ] L'espai freqüencial no és infinit. Degut al gran nombre de serveis a la xarxa, es necesita desenvolupar diferents mètodes per millorar l'eficiència espectral el màxim possible. Per aquesta raó, tècniques com el ús de D2D resulten interesants, en les qual el seu objectiu es reutilitzar les frequencies disponibles en l'espectre en ordre per incrementar el número d'usuaris treballanr a la xarxa, satisfent una bona qualitat de servei per tots ells.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria de la telecomunicació
Broadband communication systems
device-to-device
cellular users
fractional frequency reuse
Comunicacions digitals
Dispositius mòbils
Telecomunicació
Telecomunicació de banda ampla, Sistemes de
S'autoritza la difusió de l'obra mitjançant la llicència Creative Commons o similar 'Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada'
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem