Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/25526
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada III |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. GRHCT - Grup de Recerca d'Història de la Ciència i de la Tècnica |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
dc.contributor.author | Peiró Sánchez, Sara |
dc.contributor.author | Gordon, Michael H. |
dc.contributor.author | Blanco Abellán, Mónica |
dc.contributor.author | Pérez Llamas, Francisca |
dc.contributor.author | Segovia Gómez, Francisco José |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.date | 2014 |
dc.identifier.citation | Peiró, S. [et al.]. Modelling extraction of white tea polyphenols: the influence of temperature and ethanol concentration. "Antioxidants", 2014, vol. 3, núm. 4, p. 684-699. |
dc.identifier.citation | 2076-3921 |
dc.identifier.citation | 10.3390/antiox3040684 |
dc.identifier.citation | 26785234 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/25526 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.mdpi.com/2076-3921/3/4/684/html |
dc.rights | Attribution 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Tea |
dc.subject | white tea |
dc.subject | polyphenols |
dc.subject | extraction |
dc.subject | antioxidant |
dc.subject | RSM |
dc.subject | MECK |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Te |
dc.title | Modelling extraction of white tea polyphenols: the influence of temperature and ethanol concentration |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |