Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/24817
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Òptica i Optometria |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. TMAS (T+) - Toxicologia i Microbiologia Ambiental i Sanitària |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
dc.contributor.author | Marqués Calvo, M. Soledad |
dc.contributor.author | Bou Serra, Jordi |
dc.contributor.author | Cerdà Cuéllar, Marta |
dc.date | 2013 |
dc.identifier.citation | Marques, M.S.; Bou, J. J.; Cerda, M. Biosynthesis of poly(g-L-glutamic acid) and comparative studies on the biodegradability of the g- and a-enantiomeric forms of the poly (glutamic acid) by Bacillus Licheniformis NCIMB 11709. A: "Glutamic Acid: Chemistry, Food Sources and Health Benefits". Hauppauge, NY: Nova Science Publishers, Inc, 2013, p. 147-166. |
dc.identifier.citation | 978-1-62257-270-0 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/24817 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Nova Science Publishers, Inc |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria dels materials::Materials plàstics i polímers |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Bioquímica |
dc.subject | Glutamic acid |
dc.subject | Polymers--chemistry |
dc.subject | Polymers--Deterioration |
dc.subject | Biodegradation |
dc.subject | Polyglutamic |
dc.subject | bacillus licheniformis |
dc.subject | stereochemistry |
dc.subject | biodegradability |
dc.subject | Àcid glutàmic |
dc.subject | Polímers -- Biodegradació |
dc.subject | Polímers -- Deterioració |
dc.subject | Biodegradació |
dc.title | Biosynthesis of poly(g-L-glutamic acid) and comparative studies on the biodegradability of the g- and a-enantiomeric forms of the poly (glutamic acid) by Bacillus Licheniformis NCIMB 11709 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart |
dc.description.abstract |