Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/23103
Título: | Adequació pràctica dels continguts del mòdul professional “Presa de mostres i control de qualitat” al CFGM de forneria, pastisseria i confiteria: proves i tests sensorials. |
---|---|
Autor/a: | Prats Porcar, Rosana |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Institut de Ciències de l'Educació; Font Soldevila, Josep |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Ensenyament i aprenentatge::Formació professional -Food--Sensory evaluation -Vocational education -sensorial -xocolata -tast -pastisseria -organolèptic -gust -aroma -professorat -Aliments -- Anàlisi sensorial -Formació professional |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo fin de máster |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |