Agenda deportiva
Ruiz Burgos, Julián
Roca i Marvà, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 135 p.
Resum: Aquesta memòria recull el procés seguit per al desenvolupament i implementació d'una aplicació Software. Aquest procés s'inicia amb la presentació del tema, estat de l'art i planificació temporal per continuar amb l'anàlisi de requeriments de l'aplicació -identificació dels interessats, entitats existents i les relacions d'aquestes. . . - el disseny de la mateixa -mètode de desenvolupament emprat, arquitectura. . . - la implementació de l'aplicació i les proves corresponents. Finalment la memòria es completa amb les conclusions i vies de continuació així com la bibliografia i annexos complementaris.
Resum: Esta memoria recoge el proceso seguido para el desarrollo e implementación de una aplicación Software. Este proceso se inicia con la presentación del tema, estado del arte y planificación temporal para continuar con el análisis de requerimientos de la apliación - identificación de los interesados, entidades existentes y sus relaciones…- el diseño de la misma -método de desarrollo, arquitectura. . . - la implementación de la aplicación y las pruebas correspondientes. Finalmente la memoria se completa con las conclusiones y las vías de continuación así como la bibliografía y anexos complementarios.
Resum: This report joins the several stages that make up the process followed to develop and implement a Software application. This process starts with the presentation of the project's subject, the state of the art and its planning; to continue with the requirements analysis -stakeholder identification, existent entities and their relationships…-, the design of the application -development method used, architecture. . . -, the implementation and the application testing. Finally the report is completed with the conclusions and future development paths, the bibliography and complementary annexes.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari d'aplicació ; Desenvolupament ; Esports ; Programaris



Presentació
28 p, 2.1 MB

Projecte
135 p, 4.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-06-19, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir