Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/233493

Peña de jugadores de Primitiva y Euromillón
Carazo Herrera, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Grau Sala, Ramon
Mitjançant tecnologia JEE, farem una aplicació web segura (https) que ens permetrà gestionar una penya de persones que juga als sortejos de la Primitiva i l'Euromilió. Per una banda, les persones que s'hagin donat d'alta podran, mitjançant pagament previ, escollir amb quin o quins grups de la penya volen participar i gestionar la seva part privada. Per l'altra banda, l'administrador de la web disposarà d'un conjunt de menús que li permetran realitzar la gestió i el manteniment dels penyistes i de les participacions de la penya en els diferents sortejos en què es participi.
Mediante tecnología JEE, haremos una aplicación web segura (https) que nos permitirá gestionar una peña de personas que juega en los sorteos de la Primitiva y el Euromillón. Por un lado, las personas que se hayan dado de alta podrán, mediante pago previo, escoger con que grupo o grupos de la peña quieren participar, y gestionar su zona privada. Por otro lado, el administrador de la web dispondrá de un conjunto de menús que le permitirán realizar la gestión y el mantenimiento de los peñistas y de las participaciones de la peña en los diferentes sorteos en que se participe.
Through JEE technology, we‟ll build a secure web application that allow us to manage a group of people who play Primitiva and Euromillions lottery. On the one hand, registered persons may prior payment choose which lottery group want to participate, and manage the private area. On the other hand, the webmaster will have a set of menus for the management and maintenance of the group members and the lottery tips.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2013
004 - Informàtica
Comerç electrònic -- Direcció i administració
Pàgines web -- Desenvolupament
Jocs d'atzar
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
85 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_DavidCarazoHerrera_presentacio.pdf 2.009 MB PDF Presentació
PFC_DavidCarazoHerrera.pdf 2.292 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem