Informàtica sense computadors
Enguita i Marimon, Jordi
Ribas i Xirgo, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 70 p.
Resum: Aquesta memòria descriu un procés d'ensenyament dels conceptes importants de l'informàtica a nois de 10-12 anys a partir de activitats divertides i senzilles sense utilitzar ordinadors. Es pretén cobrir una necessitat actual que és fomentar l' interès per a l'enginyeria, ja el número d'estudiants interessats decreix a nivell mundial. A partir d'un projecte pedagògic paral·lel en anglès es va subtitular en català el vídeo de CSUnplugged, associació australiana que aporta les idees i propòsits per la creació del nostre. Aquesta subtitulació junt amb les activitats que al vídeo es representen han fet un projecte educatiu que creua etapes i coneixements.
Resum: Esta memoria describe un proceso de enseñanza de los conceptos importantes de la informática a chicos de 10-12 años a partir de actividades divertidas y sencillas sin utilizar ordenadores. Se pretende cubrir una necesidad actual que es fomentar el interés para la ingeniería, dado que el número de estudiantes interesados decrece a nivel mundial. A partir de un proyecto pedagógico paralelo en inglés se subtituló en catalán el video de CSUnplugged, asociación australiana que aporta las ideas y propósitos para la creación del nuestro. Esta subtitulación junto a las actividades que en el vídeo se representan han hecho un proyecto educativo que cruza etapas y conocimientos.
Resum: This report describes a teaching process of the important concepts of computer science to 10-12 year-old kids, using fun and simple activities without using computers. It tries to hedge a current need: to foster an interest in engineering because the number of students interested in engineering decreases globally. Using a parallel pedagogical project in English, the video from Australian Association CSUnplugged, with purposes close to this project's, has been subtitled in Catalan. These subtitles along with the video's activities are an educational project that crosses stages and knowledge.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Informàtica ; Ensenyament primari



Projecte
70 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-06-19, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir