Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/232881

Juego 2D para Android
Pérez Carretero, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
El proyecto consistirá en diseñar desde cero un juego para smartphones que utilicen el sistema operativo Android. El objetivo del juego será sobrevivir a las oleadas de enemigos, que aparecerán en el extremo derecho de la pantalla y se dirigirán al lado opuesto, durante el tiempo suficiente para superar el nivel actual. Al mismo tiempo tendremos que tratar de esquivar los obstáculos y recoger los objetos que nos proporcionarán un bonus de puntos. En el juego habrá un número finito de niveles, cada uno más difícil que el anterior.
El projecte consistirà en dissenyar des de zero un joc per smartphones que utilitzin el sistema operatiu Android. L’objectiu del joc serà sobreviure a las onades d’enemics, que apareixeran a l’extrem dret de la pantalla i es dirigiran al costat oposat, durant el temps suficient per superar el nivell actual. Al mateix temps haurem d’esquivar els obstacles i recollir els objectes que ens proporcionaran un bonus de punts. En el joc hi haurà un número finit de nivells, cadascun més difícil que l’anterior.
The project will on designing from scratch a game for smartphones which use the Android operating system. The game’s objective will to survive the enemy waves, that will appear from the right border of the screen and will head to the opposite side, enough time to pass the current level. Meanwhile will have to evade the obstacles and gather objects that will provide us a bonus in points. The game will have a finite number of levels, each one harder than the previous.
11-06-2014
004 - Informàtica
Android (Sistema operatiu)
Jocs per ordinador -- Programació
Programari d'aplicació Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
55 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
PerezCarreteroSergio-ETISa2012-13.pdf 1.565 MB PDF

Mostra el registre complet del document