Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/232701

iCámara y ... acción socioeducativa!
Camera and ... social and educational action!
Benavent, Enric (Benavent i Vallès),
El cinema és un art social. No podem restringir-lo a una acti vitat destinada a entretenir o a divertir sinó que ha esdevingut un mitja d'expressió, de comunicació, de rellexió, de denúncia i, per tant, un mitja educatiu de la societat. La gran revolució que ha suposat representa la superació de la lectura/esc riptura com a únic ve hicle d' informació. En la societat contemporania rebem la major part de la in formació mitj an\ant el lIenguatge a: audiov isual, i el cinema amb tots els seus formats actuals és el gran protagonista desinf'ormats de comunicac ió i d'express ió del moment!.
El cine es lIIl arle social. No podemos resrringirlo a una actividad destinada a entretener o a divertir sino que ha llegado a ser un medio de expresión. de comunicación, de reflexión, de denuncia, por consiguiente. Un medio educarivo de la sociedad. La gran revolución que ha supuesto representa la superación de la lectura/escritura como único vehículo de información. En la sociedad contemporánea recibimos la mayor parte de la información mediante el lenguaje audiovisual. y el cine con todos sus formatos actuales es el gran protagonista de los formatos de comunicación y de expresión del momento.
31-07-2008
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Cinema
Educació social
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/es/
13 p.
Artículo
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés Universitat Ramon Llull
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
165593-241310-1-PB.pdf 4.867 MB PDF Versió en català
180609-242329-1-PB-1.pdf 5.013 MB PDF Versió en castellà

Mostrar el registro completo del ítem