Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/54127

Assessment of the levels of degradation in fat co- and by-products for feed uses and their relationships with some lipid composition parameters
Nuchi, C. D.; Guardiola Ibarz, Francesc; Bou Novensà, Ricard; Bondioli, Paolo; Della Bella, Laura; Codony Salcedo, Rafael
Universitat de Barcelona
-Pinsos
-Olis i greixos
-Dieta
-Àcids grassos
-Reacció d'oxidació-reducció
-Feeds
-Oils and fats
-Diet
-Fatty acids
-Oxidation-reduction reaction
(c) American Chemical Society, Books and Journals Division], 2009
Artículo
Artículo - Versión aceptada
American Chemical Society, Books and Journals Division
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Tres Oliver, Alba; Nuchi, C. D.; Magrinyà Navarro, Núria; Guardiola Ibarz, Francesc; Bou Novensà, Ricard; Codony Salcedo, Rafael
Tres Oliver, Alba; Bou Novensà, Ricard; Guardiola Ibarz, Francesc; Nuchi, C. D.; Magrinyà Navarro, Núria; Codony Salcedo, Rafael
Alemán, Mercedes; Nuchi, C. D.; Bou Novensà, Ricard; Tres Oliver, Alba; Polo Pozo, Francisco Javier; Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael
Navas Sánchez, José Antonio; Tres Oliver, Alba; Bou Novensà, Ricard; Codony Salcedo, Rafael; Guardiola Ibarz, Francesc