Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/227920

Gestor web de una entidad deportiva
Aguado Joaquín, Francisco Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Aragonés Ortiz, Raúl
El proyecto consiste en el diseño y desarrollo de una aplicación web para la gestión de una entidad deportiva. La aplicación ha de permitir la gestión de las distintas facetas deportivas: temporadas, categorías, ligas, equipos, resultados y clasi caciones. También será un escaparate de lo que ocurre en la entidad para socios y accionados; así, también ha de servir para la publicación de noticias relacionadas con la entidad y facilitar la información en una zona pública que podrá ver cualquiera.
El projecte consisteix en el disseny i desenvolupament d'una aplicació web per a la gestió d'una entitat esportiva. L'aplicació ha de permetre la gestió de les diferents facetes esportives: temporades, categories, lligues, equips, resultats i classificacions. També serà un aparador del que succeeix a l'entitat per a socis i a ccionats; així, també ha de servir per a la publicació de notícies relacionades amb l'entitat i facilitar la informació en una zona pública que podrà veure qualsevol.
The project consists to designing and developing of a web application for managing a sports organization. The application must allow the management of these sports facets: seasons, categories, leagues, teams, results and standings. Also will showcase what happens in the organization for members and fans, and also must be useful for the publication of news related to the organization and provide the information in a front end that anyone can see.
2014-04-08
004 - Informàtica
Clubs esportius -- Administració -- Processament de dades
Pàgines web -- Disseny
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
109 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
AguadoJoaquinFcoJavier-ETISa2012-13.pdf 9.079 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters